Open Vacancies

Verkoop/Productie Medewerker FT/PT:

  • Bakkerij
  • Groente en Fruit
  • Kaas en Vleeswaren
  • Saladbar
  • Slagerij
  • Vers Snijkeuken (M)


Verkoop/Productie Medewerker 

Als Verkoop/Productie Medewerker zorg je dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn en dat ze perfect gepresenteerd worden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bedienen van de verpakkingsmachines, het bijvullen van producten, producten voorzien van stickers en het verpakken van het eindproduct. 

Overige Functies FT/PT:


Cashier 

Als Cashier ben je het gezicht van onze winkel en bepaal je mede de sfeer voor de klanten. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Ondertussen zorg je voor nauwkeurige en efficiënte afrekeningen voor de klant. 


Dairy/Freezer Attendant 

Als Dairy/Freezer Attendant ben je verantwoordelijk alle voorkomende werkzaamheden op de koeler &freezer-afdeling.
Hieronder valt o.a. voor het opslaan van de bevroren en gekoelde producten, zorgen voor de voorraad, verkoop en presentatie van de bevroren en gekoelde producten.


Magazijn Medewerker 

Als Magazijn Medewerker ben je een belangrijke schakel in het logistieke proces van het warehouse. Alle logistieke activiteiten op het gebied van ontvangst en opslag van goederen zijn onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden.


Kruidenierswaren

Als Shelfpacker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en nauwkeurig aanvullen en ordenen van producten op schappen in onze winkel. Je zorgt ervoor dat de voorraad op een georganiseerde en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd, zodat klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben. 


Afwasser/Keukenhulp (Jack’s Cafe)

Als afwasser ben je onderdeel van een gezellig keukenteam. Je zorgt samen met de team voor het schoon- en gebruik gereed maken van het serviesgoed, glaswerk, bestek, keukenmaterialen en het schoonmaken van de keuken.


Keukenhulp (Jack’s Cafe)

Als keuken medewerker werk je volgens vaste instructies met betrekking tot ingrediënten, recepturen, werkmethoden en presentatie. Ook houdt je de werkomgeving onberispelijk schoon voor jezelf en je collega’s en vul je voorraden aan.


Order Picker (Webshop)

Als Order Picker ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en efficiënt verzamelen van producten uit de winkel e/o magazijn, gebaseerd op bestellingen van klanten.
Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de juiste producten worden geselecteerd en dat de bestellingen correct worden samengesteld voordat ze worden verzonden.


Slager

Als gediplomeerde Slager sta je in voor het vers snijden en uitbenen van diverse vleeswaren. Je springt bij in het maken van de bereidingen. Hiervoor bewerk en verwerk je stukken vlees die binnenkomen. Je zorgt er ook voor dat de producten mooi

gepresenteerd in de toonbank liggen. Je zorgt ervoor dat je een hygiënische werkplek hebt in verband met de voedselveiligheid.


Winkel Slager/Chef Slager

Als gediplomeerde Chef Slager draag je de volledige verantwoordelijkheid voor de afdeling slagerij, namelijk de bestelling, verwerking en presentatie van vlees, en/of aanverwante producten. Je stuurt een team van verkoopsters en één of meerdere assistent-slagers aan. Tevens ben je verantwoordelijk voor de administratie en voor het behalen van omzet- en rendement doelstellingen.


Brood en Banket Bakker

Als een gediplomeerde Brood en Banket Bakker ben je in staat om de dagelijkse taken uit te voeren en een hoog kwaliteit brood te presenteren. Je verzorgt samen met enkele collega’s zowel de voorbereiding als de afwerking van onze brood en banketproducten.

Als vakman ben je het aanspreekpunt voor jouw klanten en je presenteert de producten op een uitstekende en aantrekkelijke wijze.


AGF Manager

Als gediplomeerde AGF Manager draag je zorg voor de presentatie op de afdeling en ben je een vakman/vrouw die ook onze klanten op een correcte wijze kan adviseren en informeren. Je hebt een coördinerende en controlerende taak met betrekking tot het voorraadbeheer. Ook ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en productiviteit van de afdeling en pak je alle overige voorkomende werkzaamheden op.

If you are interested to learn more about one of these positions or to apply, please send an email, including your CV, motivation letter and picture to [email protected].